marți, 31 iulie 2012

Moda: Manichiura care se poarta vara asta! Invata de la Vedete!





Alesha

Dixon
OvaleForma ovala a revenit si va sta in tendinte pentru multa vreme. O astfel de forma este usor mai excentrica, mai ales daca alegi o oja in nuante tari. Insa, intr-o nuanta calda si deschisa le poti purta in orice situatie.

Dita Von Teese


Scurte si patrate
Eu una prefer aceasta forma, mai ales in timpul verii. Este usor de intretinut si eviti astfel ruperea unghiilor. Partea si mai frumoasa este ca forma acestea iti permite sa folosesti orice nuanta de oja.

Rachel McAdams

CULORI

Nuante inchise
Negrul a devenit grena inchis, mov inchis sau gri inchis vara aceasta. Este culoarea ideala pentru unghiile scurte. Alege o nuanta cat mai inchisa, care capata proprietati camelonice in functie de lumina.

Zoe Saldana
Metalice
Nuantele metalice sunt si ele ideale pentru unghiile scurte. Alege nuante de argintiu, sunt un must-have vara aceasta. Dar poti incerca fara teama si nuante de auriu sau de bronz.

Kesha
Pastel
Nuantele vesele pastelate, inspirate din culorile naturii, precum mov, roz, verde, turcoaz, albastru, sunt printre preferatele acestei veri.

Jessica Stroup
Nude
Pentru cele mai timide sau cele care prefera nuantele deschise si naturale aceasta tendinta este cea mai potrivita. Sigur ca se pastreaza de anul trecut, dar asta nu o face mai putin interesanta.

Kate Beckinsale 
Neon
Unghiile vopsite in nuante neon sunt in continuare in tendinte. Pentru cele curajoase, nuantele de galben sau roz neon sunt ideale. Daca iti place culoarea, insa esti putin mai timida, alege sa-ti dai cu oja numai pe varful unghiei.

Katy Perry

Lindsay Lohan
Tie cum iti place sa-ti faci manichiura?

RockGirlVenus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu