duminică, 16 decembrie 2012

Haine Gratis Stardoll Noi 2012 Fara proxy : De Craciun

Intra pe contul tau de stardoll si click:AICI
Si cumpara cu 0 sc!

RockGirlVenus

27 de comentarii:

  1. Uite ce e... Nu am nimic cu tine dar ar trebui sa mai publici! Am gasit o groaza de chestii in alta parte pe care tu nu le-ai postat. Mi se pare cam naspa sa te numesti " cel mai bun blog despre Stardoll din Romania" si sa nu mai postezi atata timp! Sa nu te aud ca esti pe facebook cu blogul deoarece nu te cred! Intru in fiecare zi si nu postezi mare lucru! Repet: nu am nimic cu asta! Crezi ca nu mi-e usor sa traduc celelalte site-uri despre Stardoll si sa le folosesc? Prima data mi-ai facut o impresie buna dar daca nu mai faci fata renunta! Ca sa nu mai intre degeaba oamenii pe blogul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, daca tie iti displace acest blog, nu trebuie obligatoriu ca ownera sa il inchida!
      Nu cred ca tu esti regina pamantului, incat daca tie nu iti place acest blog, trebuie obligatoriu sa nu ii mai placa nimanui!
      Asa ca data viitoare nu mai da ordine si nu mai critica! Ai dreptul sa faci asta, doar daca ai tu un blog mai bun, ceea ce cred ca este imposibil!:)
      Peace! ;)

      Ștergere
    2. Imi pare rau dar fata are dreptate! Si eu sunt de aceeasi parere cu ea! Ori o faci ori nu o faci! Si eu nu cred ca ar trebui sa va legati de ea doar pentru ca si-a exprimat parerea! Preferati sa va minta si sa va spuna ca " Da, n-ai postat de mult timp, dar esti cea mai tare, cel mai tare blog!!!!!" atunci mai visati! Uite o fata cu capul pe umeri! Nu o lingusitoare! Sunt de aceeasi parere cu ea! Nu o zic pentru ca as pierde mare lucru din faptul ca ownera nu poateaza! Nici nu ma intereseaza! Sunt sute de site-uri din acesta! Dar cea care va avea de pierdut este ownera deoarece, chiar daca unii nu ii vor spune in fata ca cea inculpata mai sus (primul comentariu)nu o sa se intample nimic altceva decat faptul ca nu va mai fi vizitat! Ia in considerare si parerile altora! Doar pentru ca este un blog foarte vizitat, nu inseamna ca nu trebuie sa-ti apleci urechile spre parerile oamenilor! Poate ca sunt mai multi! Doar ca doar cativa au avut curajul sa recunoasca! eu de exemplu am rochia aia mare alba de 2 saptamani! Daca nu o postai mai repede se termina campania! Dar gata! Treaba ta...

      Ștergere
    3. Vreau sa ma refer exclusiv la primul raspuns la primul comentariu! Deci draga, daca ai ceva cu fata ca si-a exprimat parerea...esti foarte bleaga deoarece fata a fost destul de desteapta si sa-si exprime parerea fara sa jigneasca! Ce s-a intamplat cu "E o tara libera!"? Forte corect! Daca nu postezi, si daca ti-e greu sa intretii blogul, atunci nu te mai autointitilula " cel mai bun blog" pentru ca asta char este penibil! Scuze...dar acum suntem 3...daca nu o sa mai postezi, s-ar putea sa devenim mai multe...

      Ștergere
  2. ooooo...ce tarasenie! ce aveti cu biata fata care si-a exprimat parerea? chiar m-a dezamagit blogul shi vizitatorii sai...imi pare rau pentru ownera dar sunt de partea lor...suntem 4...

    RăspundețiȘtergere
  3. "Peace",mama ce moderni suntem! Peace tu deoarece pe tine te-a mancat limba! Nu ai vazut ca si-a mai cerut shi scuze? pai ce-aveti? daca taceati din gura, acum era doar un comentariu impotriva blogului! scuze dar acum sunt mai multe...asta e...suntem 5

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca sunt 5 impotriva blogului, acum ce propui? Mare grozavie ca nu va place globul, niste cacati cu ochi se cred desteptii pamantului si isi dau si ei cu parerea in legatura cu ce inseamna un blog adevarat! Si zic de cate ori vreau eu Peace! Prostul moare de grija altuia!
      Scuza-mi te rog limbajul mai putin adecvat, dar cred ca vi s-a urcat DEMOCRATIA la cap! Auzi la ele, cica e o tara libera! :))

      Ștergere
    2. da... ne place globul!!!!! dar cred ca de acum nu ne va mai placea blogul... suntem 11

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. cel mai simplu! de ce sa ne complicam sa le explicam ca nu e bine ce fac? simplu si la obiect! suntem 7

      Ștergere
    2. Asa se intampla cand nu stiti sa raspundeti si sa ma inchideti! Ati ramas fara replici! Trist,dar adevarat!:(

      Ștergere
  5. inainte cu tupeu! suntem 12

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracele de voi! Dupa 10 vine 12! :(
      Eee, asta este! Daca aveti mai putin de 10 ani, se iarta!:)

      Ștergere
  6. Draga mea, in caz ca nu ai vazut m-am corectat in urmatorul comentariu!
    Aaaa,imi cer scuze, am uitat ca din pacate printre noi mai exista si nestiutoare, ca de, aveti si voi maxim 10 ani!
    Deci steluta arata corectarea unui cuvant scris gresit din mesajul sau textul anterior!
    Sper ca te-am lamurit! Si cu placere! :)
    Peace! (sa vad care mai comenteaza)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragele mele! Nu stiu ce vreti sa demonstrati prin aceasta "revolta". Sunt sigura ca multe dintre voi ati spus "suntem 8" (spre exemplu.. am scris un numar la nimereala), doar din motivul ca ati vazut ca si ceilalti au facut la fel! Cum e vorba aceea "Ce face omul, face si maimuta"!

    Chiar imi este mila de ownera! Daca pune la suflet sau daca macar da atentie acestor comentarii inseamna ca este putin cam bleaga! Pana la urma tot spre folosul vostru este acest blog, deoarece in acesta gasiti foarte multe informatii utile pentru stardoll si nu numai!
    Asadar, nu va obliga si nici nu va retine nimeni sa stati pe blogul acesta! Sunteti libere ca pasarile cerului! Sper ca ati inteles mesajul meu!:) Macar de Craciun sa fim mai buni!:)
    Peace! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ce ar fi sa nu va mai certati? ce-ar fi sa nu mai citim comantariile celorlalti si sa facem propriile noastre comentarii? ce ar fi sa o lasam pe ownera sa se apere, nu sa o aparam noi dearece slava Domnului este mare si cred ca se poate apara singura? si atunci se hotaraste ea pe cine baga in seama si pe cine nu! de ce trebuie sa scriem asemenea comentarii? in loc sa vorbim despre motivul pentru care a fost facut blogul, va pierdeti timpul cu certuri prostesti! lasati-le sa creada ce vor! voi credeti ce vreti si toata lumea este impacata! cred ca daca mai continuam cearta o sa ajunga acest site sa fie despre cu totul altceva! sper ca acesta sa fie ultimul comentariu despre acest subiect! nu est corect ca ownera sa citeasca certurile noastre si sa fie data inapoi de ceea ce spunem noi! i-as propune ca doar membrii sa posteze comantarii si sa faca cateva reguli. asta doar daca vrea. este o propunere din partea mea si am vazut ca si altii au mai propus asta! o scapa pe ownera de multe batai de cap! si nu vreau sa fiu copiatoare dar mi-a placut mult o expresie asa ca o voi folosi si eu. PEACE dagele mele si nu va mai certati de sabatori ( mai ales) si nici in restul timpului. Sarbatori Fericite tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun Fericit si tie draga mea!
      Poti folosi PEACE de cate ori doresti tu!:) Nu pari copiatoare, deoarece nu este creatie proprie! :D
      Toate cele bune!
      Peace! :)

      Ștergere
    2. mersi mult! Craciun fericit tuturor!

      Ștergere
  9. nu va apare deoarece acest lucru a expirat deja
    caca ce sunteti.blea

    RăspundețiȘtergere
  10. va dau dracu pe toti nu merge bagamiasin pula in contru vostru de cacat

    RăspundețiȘtergere
  11. uuuuuuuuuuuu cacati!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere