joi, 20 decembrie 2012

Postare 2

Hey! Cu fiecare mesaj pe care il citesc, cu fiecare comentariu pe care il vad, traiesc stari deferite, sar de la ele foarte repede, sunt fericita si mindra, apoi trec la o stare atat de  proasta incat iau in calcul inchiderea blogului. Ce vreau sa spun este ca am vazut recent un comentariu aici pe blog, in care o fetita (nu cred ca e prea mare sa ii zicem fata) ma lua cu de-astea ca cica eu, RockGirlVenus, ma laud in fata tuturor celor care citesc blogul in postearea : In spatele Clubului Royality. Nu, oameni buni, nu ma laud, nu am de ce, am tot ce imi doresc in viata reala si numai un om frustrat s-ar putea lauda cu ce are el pe Stardoll prin intermediul unui blog, hai sa fim seriosi, si maturi asa cum ne dam toti, hai sa nu mai mintim ca aven 18 ani si jucam stardoll ca e penibil!
Imi pare tare rau pentru cei care nu au nici o vina, si trebuie sa suporte postari de genul acesta, am zeci de fete care ma sustin si sunt alaturi de mine, ba chiar idea postarii : In spatele clubului Royality a venit de la o jucatoare de stardoll, s-a gandit ca ar fi interesant sa afle cum e sa fii royal, atata tot!
Trecand peste acest incident, am mai citit acum cateva ore un comentariu al unei domnisoare care spunea ca eu nu postez de ajuns de des pe blog si ca si-a gasit altul mai bun si ca daca nu fac fata pot sa inchid de tot blogul! Ei bine, inainte sa comentati orice postare, fiti putini empatice (adica, pentru fetitele de 12 ani, asta inseamna sa te pui in pielea altui om) si ganditi-va ca nu e asa de usor sa intreti un blog, nu e asa de usor cum pare, da, stiu ca nu postezi chiar asa de des, deoarece eu am scoala, si am si viata mea, nu pot sta 24h din 24h in fata unui calculator dandu-va voua postari peste postari! Stiu ca voi asta ati vrea, dar imi pare  rau, asta nu se va intampla. Dupa parerea mea, sunteti libere sa va uitati si pe alte site-uri, adica cine va tine? Chiar mi se pare penibil sa ma ameninti ca te duci pe alt site, parerea mea: Du-te si nu te mai intoarce.
Cat despre ideea de a inchide blogul, o am si inca o pastrez in minte, adica iau si acest lucruri in  calcul.Si imi pare din nou foarte rau pentru fanele atat de dragute, si mereu aproape de mine, dar asta e, astia sunt oamenii care te imping sa faci gesturi, sa le zicem asa, necugetate!

RockGirlVenus

10 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi place blogul . iti urez succes in continuare si sa nu crezi tot ceea ce citesti ( stardoll : anda_sely12)

    RăspundețiȘtergere
  3. In fiecare comm al meu ti-am luat apararea si ti-am dat dreptate, insa acum ma dezamagesti!
    De ce esti asa de bleaga incat sa te lasi deprimata de niste comm-uri rautacioase de la niste persoane fara pic de creier?
    Pentru tine, postarea pe acest blog este ca un hobby! Si presupun ca il faci de placere si de lipsa de ocupatie! Acele comentarii aberante si rautacioase despre care ai precizat in aceasta postare ar trebui sa fie irelevante pentru tine!:)
    In fine, sunt si ele poate folositoare ca sa sti ce imbunatatiri sa faci blogului, cu mici exceptii!
    In concluzie, sfatul meu e sa iti continui treaba, deoarece se vede ca depui multa munca dupa aspectul si continutul blogului! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. renireni82
    nu ma pot considera fana , pt ca te vad in fiecare zi , si nu te vad ca fata cu blogul , ci ca ... o colega , dar pot spune ca faci o treaba ,, de treaba , multa bafta si ... cam atat

    RăspundețiȘtergere
  5. nu te lua dupa comantarii! ai deschis blogul pentru ca asa ai vtrut! nu te obliga nimeni sa-l inchizi. faci ce vrei cu blogul tau iar comentariile urate nici sa nu le citesti! fiecare are parerea lui! am vazut intreaga cearta si sa stii ca ma bucur ca inafara de postarea asta nu ai intervenit deoarece cel mai inteligent cedeaza, nu? ai o groaza de sustinatori. decizia este doar a ta

    RăspundețiȘtergere
  6. da lai deschis ca ai vrut da e aiurreeeeeeaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest blog este pt cei care stiu cum sa-l aprecieze! RockGirlVenus, nu mai lua in seama comentariile urate, lasa-le in pace, continua sa scri pe blog cum iti place, si nu te lasa infranta de comentariile altora! Sustinatorii tai sunt multi, si toti te vor incuraja in continuare. ( Pe stardoll ma numesc ANUTAMYA.)

    RăspundețiȘtergere