vineri, 28 decembrie 2012

Postare foarte importanta!

Salut, fetelor! In perioada 28 decembrie- 7 ianuarie (2013) nu voi fi in tara. Intrucat, la hotelul la care stam noi in Austria este internet, dar doar cu plata nu stiu cat de mult voi mai putea sa postez. Voi posta probabil o data la doua trei zile, caci nu am gasit pe nimeni care sa doreasca sa ma ajute cu blogul!Imi voi lua Ipad-ul asa ca cred ca voi posta cate ceva.
Imi pare nespus de rau, si va doresc tuturor un an nou fericit, plin de impliniri si sa ne auzim sanatoase pe 7 ianuarie!
Va iubesc pentru ca sunteti mereu aici pe blog, cu vorbe si bune, si rele.Apropo, comentarie urate la adresa blogului vor fi sterse, fara sa fie nici macar bagate in seamna, asa cum spune o ANONIMA (caci sunt multi pe acest blog care comenteaza fara nici macar sa aiba cont Gmail ) PACE! Cat m-am distrat sa citesc comentariile alea cu PACE! Va uitati prea mult pe Disney Channel, ce mai aveti 12 ani? Ziceti ca aveti 18!!

Va pup

RockGirlVenus

3 comentarii:

  1. Peace si tie draga mea!
    Sarbatori fericite in Austria si sa ne vedem cu bine si in anul urmator! :)
    Apropo, postarea ta m-a pus pe ganduri si mi-am facut cont Google!:)
    Intr-adevar, expresia "Peace" este cam copilaroasa, dar doream sa ma diferentiez de celelalte fete. Nu vroiam ca acele comentarii pline de ura si aberante sa se confunde cu ale mele, deoarece eu de fapt tineam cu tine! :)

    Toate cele bune si Un an nou fericit alaturi de cei dragi! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. poate sa aiba 7 ani, ca e am 11 si tot nu ma mai uit la porcariile alea.Sper sa tedistrezi in Austria!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar la ce te uiti la varsta asta? la filme porno?

      Ștergere