joi, 29 august 2013

Miss Stardoll World 2013

Hei Stardollies! Aici RockGirlVenus! Dupa cum bine cred ca stiti, sau daca nu sunteti pe cale de a afla, azi 29 augut 2013 incredibilul concurs, si cel mai mare, de pe Stardoll a inceput!
Sunt foarte entuziasmata, desi stiu ca nu voi avea mari sanse.
Aici este pagina Miss Stardoll World de pe stardoll, unde puteti afla toate iformatiile complete: http://www.stardoll.com/ro/campaigns/miss-stardoll-world/
Premiul cel mare consta in, printre altele: un Ipad Mini, o papusa stardoll adevarata, un outfit facut special pentru castigatoare si va deveni un membru de Platina Royal al Stardoll-ului!
Iar acum, sa mergem putin prin istorie, sa spunem asa, si sa ne reamintim care au fost castigatoarele MSW de anii trecuti:
In 2011 o utilizatoare din Turcia numita Cere.gk a castigat marele premiu MSW:

In 2012 o norocoasa membra a castigat MSW, este din Arabia Saudita si se numeste ashleesoul:

2013
...Va urma..!

Va rog din tot sufletul sa ma votati, va voi aprecia fiecare vot si sa imi scrieti in GB, sa va rugati prietenii sa ma voteze, doar daca vreti si daca apreciati muca pe care am facut-o pe acest blog pana acum! Stiu ca nu a sanse si ca mai am mult de lucrat pana voi avea sansa de a castiga, dar totusi daca credeti de cuviinta votati-ma, apasa pe imagine pentru a ma putea vota!:
Jocuri Dressup pe Stardoll

2 comentarii: