vineri, 5 septembrie 2014

Votati RockGirlVenus MSW 2014!!

Buna, dollies! Dupa cum bine stiti, MSW 2014 deja a inceput! Asa ca ajutati-ma sa castig cu un vot! Click pe imaginea de mai jos: 
Jocuri Dressup pe Stardoll

7 comentarii:

  1. Dar mai postezi si tu ceva ... haine , machiaje :>

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau sa fiu rea dar totusi mie nu imi place blogul pentru ca de la un timp numai postezi si daca ai un blog nu trebuie sa iti faci reclama pe el,doar sa postezi ,practic te folosesti de fani cea ce nu e drept,nu am nimic cu tine ,esti o fata super de treaba dar nu voi mai urmari blogul si asa multa lume daca iti to faci reclama si nu postezi nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi se pare complet normal sa faca asta de ce near ajuta asa pentru nimic? si rockgirl venus te-am votat pentru ca esti frumii. nu vreau decat sa mai postezi interioare. daca poti sami intorci favoarea ma cheama PaulaBetty nu am multe voturi dar totusi! multumesc anticipat si te rog raspundemi.
    ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ•°*””*°•.ƸӜƷ ░B░E░A░U░T░I░F░U░L +1msw and 5 shiny stars for you, my friend! If you think I deserve it, vote me back! please PaulaBetty mare fan!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu pentru ca de la un timp nu mai posteaza si fix acum pune o postare sa o votam,nu mi-se pare corect ,probabil nu vedeti dar se foloseste de blog ,daca face un blog nu ar trebui sa astepte ceva la schimb pentru ca este alegerea ai ,ma rog dar eu pur si simplu zic.

      Ștergere
  4. Team votat la msw si tiam scris in gb ma cheama Miss-Floare pwp :* tiam dat cerere

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti sa mai pui si tu haine noi gratis sau decoruri, machiaje te rog mult..!!

    RăspundețiȘtergere
  6. dar mai pune si tu ceva !!! tu folosesti blogul asta ca sa te vota noi ?? nu te inteleg are-i treaba...cum ai pus aia cu msw puteai sa pui si ceva pentru utilizatorii stardoll..mereu ma uit pe blogul tau si...Nimic !!! chiar ma enerveaza chestia asta..:(((

    RăspundețiȘtergere