duminică, 9 decembrie 2012

Centru de Cariere

Salut din nou, fetelor! As vrea mai intai sa va spun ca nu ma dau mare sau nu mai stiu cum prin aceste postari, cum cred altii, poate ca a sunat in acest fel, dar nu este nicidecum asa! Nu sunt genul de persoana care se lauda cu ceea ce are, nu imi sta in fire pur si simplu si imi pare rau daca asa a sunat!Si as vrea sa va spun, ca articolele din starbazaar sunt rare si nu as fi avut cum sa le dau ieftin, exista colectionare care ma roaga sa le vand, asa ca am si motiv sa le pun scumpe. Nu trebuie chiar toti sa le poata cumpara, mi se pare normal. As vrea sa va spun ca sunteti cu totii invitati la petrecerile mele care se intituleaza tot timplu covor rosu si la care multi dintre voi au participat deja.
As vrea sa va invit la centrul meu de cariere unde va pot face outfit-uri excelente, trebuie doar sa imi trimiteti cerere acolo cu ce vreti si cam cat sa coste si eu o fac! Aici e linkul unde ajungeti la centrul meu de cariere:
http://www.stardoll.com/ro/user/career.php?id=1&uid=57822049

Sper sa imi trimiteti cereri!


RockGirlVenus

5 comentarii:

  1. daa pentruca doua suvite de 2 sd este foarte rara si trebuie vanduta cu 11

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata rautate pe voi fetelor! In loc sa apreciati munca depusa de RockGirlVenus ca sa va ofere prin intermediul acestui blog toate noutatile si cat mai multe haine gratis, voi va plangeti ca de ce doua suvite sunt 11 sd!
    Pe moment ce este bazarul ei poate vinde si cu 500sd! Daca vreti sa cumparati foarte bine, daca nu, abtineti-va!
    Mie chiar imi place de ownera acestui blog si nu cred ca a dat in vreo postare a sa dovada de laudarosenie sau de rautate!
    Am senzatia ca cele care posteaza astfe de comm-uri nu sunt decat niste fetite de 10 ani care se joaca si ele cu papusile de pe stardoll si s-au suparat ca nu vinzi ce ai in bazar la 1sc! Ca sa fie pomana! In ce Romania mai traim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma bucur ca ma susti si ca ai aceeasi parere pe care o am si eu! Merci mult pentru tot sprijiul!

      Ștergere
    2. Cu mare placere! Pot spune ca sunt o fana a blogului tau si admir foarte mult ceea ce faci! :) Bafta mai departe! :*

      Ștergere
  3. eu cred ca...fata aia nu are 10 nai ci 2 ca da dovada de multa invidie si chair gelozie

    RăspundețiȘtergere