luni, 7 ianuarie 2013

M-am intors!

Hey, fetelor! M-am intors azi cu avionul din Austria, unde am fost la schi. A fost minunat, dar in acelasi timp ma bucur ca am ajuns acasa. Stardoll-ul nu a mai bagat lucruri gratis asa ca voi posta cand ei baga, in concluzie nu ma mai intrebati :,,Cand bagi haine gratis pe blog?!?" pentru ca, daca nu am bagat inseamna ca nici stardoll-ul nu a scos, nu de alta dar e obositor sa va tot raspund la toate!
Iar fetele care spun altora de alte bloguri MAI BUNE nu ma impresioneaza cu nimic, fac asta de placere si pot sa inchid acest blog oricand (cred ca va fi foarte curand, caci vreau sa imi infiintez altul nou despre ceva mai real).
Va pup,


3 comentarii:

  1. nu-l inchide!suntem prietene pe stardoll!sunt evy_love15!te ador dar poti arata si mai bine!chiar daca nu ma pricep,incearca!defapt,fa cum vrei dar nu inchide blogul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow!Nu credeam ca cineva va duce dorul blogului.Oricum ,tu scrii incontinuu m-am intors,am revenit ,inchid blogul etc. doar ca sa fii bagata in seama.Eu te sfatuiesc sa decizi ce vrei sa faci cu blogul ,caci,daca o continui asa cu m-am intors ,inchid blogul,nu mai inchid blogul nu o sa mai ai publicitate si fani.

      Ștergere