luni, 7 ianuarie 2013

NOUL MEU BLOG!

34 de comentarii:

  1. nu fa o asemenea prostie te rog . nu pentru mine ci pentru cititori tai tu nu iti dai seama ca ai cell mai bun blog romanesc? acum e decizia ta dar nu te incurajez sa faci asta

    RăspundețiȘtergere
  2. nu il inchide e un blog superb please !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite nu o face pt mine, dar fao macar pt ceilalti utilizatori care ei chiar apreciaza munca ta ! Si vreau sa stii ca daca vei sterge acest blog si vei face unul nou...eu tot te voi sustine...!!!
    Cu sinceritate, valle.m

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. TE ROG NU-L INCHIDE, E UN BLOG SUPERB!

    RăspundețiȘtergere
  6. pana de curand iubeam acest blog! dar acum ca se inchide.. simt ca se va inchide si o poarta spre viata cea frumoasa! te rog din suflet ! nu inchide acest blog minunat! chiar daca unii nu sunt multumiti de unele chestii! nu-i baga in seama! eu iti ador blogul! e fac orice iti doresti! in todeauna am citit ce ai scris pe blog! te ador si pe tine si pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cate fete are lumea asta!
    Cand avea blogul si posta de placere, era plin de persoane care urau blogul, chiar la postearea numita "Haine Gratis Stardoll Noi 2012 Fara proxy : De Craciun" se si rascolisera impotriva owner-ului ca sa inchida blogul.
    Si acum cand va indeplineste dorinta, incepeti sa va milogiti sa nu il inchida!

    Pai mai hotarati-va mai oamenilor! Ba vreti sa il inchida, ba sa nu il inchida!
    Fac pariu ca daca se decide sa continue cu postarea pe blog, sigur peste cateva zile se vor trezi alti nemultumiti care sa doreasca inchiderea blogului!

    Ce oameni..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mereu iam contra zis pe alea care vroiau sa inchida blogul si am aflat recent ca alea care puneau acele mesaje erau defapt una care are un blog nu i-am aflat inca numele dar o sal aflu deci e pacat sal inchida din cauza aleia

      Ștergere
  8. EU NU AM VRU NICI ODATA SA ANCHIDA BLOGUL NICI ODATA EU DE LA EA AMI LUAM HAINE GRATIS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce grea este limba romana!...
      1."niciodata" se scrie legat, nu nici odata. Daca vrei sa scrii separat scrii "nici o data", dar se refera cu totul la altceva..
      2.nu se scrie "ANCHIDA",ci Închida! Cu "Î", nu cu Â
      3. la fel si la cuvantul "AMI", corect este "Îmi"

      Asa se intampla cand niste analfabeti comenteaza si ei pe bloguri...:|

      Ștergere
    2. vezi ca poate fata e mai mica nu mai comenta nu numai fete de "17" ani comenteaza pe aici

      Ștergere
    3. Poate o fi mica, dar gratie limbajului ei de balta eu nu am inteles nimic ce a zis! :| Mi-a luat 5 minute sa descifrez! :(

      Ștergere
  9. ce sa zic numai fete de 17 ani iar tu anonim daca vrei sa desparti niciodata se desparte nici o da ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu cine va invatat asa ceva ? depinde de context si n-am auzit in viata mea de "nici o da ta "... of copi blegi . Se scrie ori " niciodata" ori " nici o data " dar cum ziceam depinde de context .

      Ștergere
    2. Scuzati ca am scris copi cu un singur "i"

      Ștergere
  10. uite cum gresesc alti si tu gresesti se desparte si nici o da ta proasto

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fai fetito? Tu ori esti retardata ori ai facut romana cu femeia de serviciu!! Zi-mi si mie cand se scrie nici o da ta???? N-ai si tu macar o boaba de creier incat sa te gandesti: ma daca se scrie nici o da ta, atunci "da" si "ta" ce parti ce vb sunt? Aaa?

      Intai documenteaza-te si apoi comenteaza analfabeto!
      http://www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=NICIODAT%C4%82

      Toti taranii au invatat si ei sa comenteze pe bloguri! Vai draga! Mai si jignesti cu "proasto" ca tu esti mama desteptilor!

      Ștergere
    2. Daca am juns sa ne jignim in halul asta cred ca nu este de bine! Oricum: cand Doamne iarte-ma se desparte "nici o da ta"? Bai si e limba noastra! Dar imi place site-ul pus mai sus pentru ca toti cei care nu fac romana sa invete!

      Ștergere
  11. Nu inchide blogul! E cel mai bun din Romania. Nu asculta toti taranii care se cred ei cei mai destepti. Nu merita sa inchizi un asemenea succes pentru niste nerecunoascatoare. Daca stiu ele mai bine, sa face ele un blog!

    RăspundețiȘtergere
  12. SE DESPARTE SI NICI O DA TA FETELOR AN SILABE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a bagat si un cacat de ochi in vorba! Ne refeream ca ca nici o da ta nu se poate scrie asa, nu ca nu se poate desparti!

      Ștergere
  13. Te rog nu inchide blogul!

    RăspundețiȘtergere
  14. ok, rezulta ca aproape niciun comentariu nu este perfect asa ca nu va mai gasiti sa corectati... in legatura cu blogul...parerea mea (si a majoritatii persoanelor care viziteaza blogul) este o prostie sa-l inchizi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nici comentariul tau nu este perfect corect! =))

      Ștergere
    2. Nu am spus ca al meu ar fi perfect, dar nici nu cred ca este potrivit sa va certati pe asa! Adica vrei sa-mi spui ca generatia noastra scrie toata corect nu? Nu este adevarat! Toate scriem ( bine, ca sa nu-ma fac probleme cu vizitatorii, ma rectific si spun ca majoritatea folosesc un scris exclusiv nonliterar) oribil! Si acum ca sa nu dam prost in conversatii despre corectitudinea scrisului, siem si noi mai ca lumea ca sa nu i se spuna ca nu stiem sa scriem...Dar adevarul este ca toate mai folosim cate un "poi" si un "k" asa ca nu mai ziceti despre comentarii ca sunt sau nu perfecte deoarece nu cred ca voi sunteti carti de literatura si gramatica si scrieti ca la carte... Ok?

      Ștergere
  15. Te rog!nu sterge blogul!deaici iau toate hainele gratis!sunt sigura ca multi sunt suparati ca inchizi blogul!e cel mai bun din Romania!repet:cel mai bun din Romania!Cele care comenteaza urat despre blog sunt geloase!e cam normal pentru ca blogul acesta e cel mai bun din Romania!nu sterge blogul pentru geloasele alea!Cred ca cateva dintre ele au si ele blog despre stardoll si sunt geloase!te rog nu-l sterge!Cu sinceritate,mariralu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  16. noi nu insemnam nimic pentru tine (ma refer la comentari)de ce faci asta nu vezi cat ne chinuim sa nu al anchizi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un raspuns inteligent! bravo! din cauza faptului ca ea il va inchide, am renuntat la stardoll:( cel putin, nu mai intru asa des cum intram inainte! :(

      Ștergere
    2. Era si cazul sa mai raspunda si cineva inteligent pe aici! Corect! Credeti ca rezolvam ceva? Nu stiu cum sa va zic dar pe acest blog nu s-a mai postat de o groaza de timp, asa ca este foarte clar ca este inchis! Stiti de ce mai intru? Ca-mi place cum va certati! Mai am si eu un subiect de divertisment pe internet! Mai scrieti, mai scrieti.......

      Ștergere
  17. S-au terminat cu vremurile astea ! Astazi blogul trebuie sa revina ! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Da.... O sa revina cand va zbura porcul!

    RăspundețiȘtergere