vineri, 22 februarie 2013

Blogul revine!!!!!!!

!!!BLOGURILE MYSTARDOLLIDOL SI CARTILENEDAUARIPI VOR REVENI IN 2 SAPTAMANI!!!!!!!!!ADICA PE 9 MARTIE SE VOR REDESCHIDE!!!!!!!!!!


9 MARTIE INTRE ORELE 18-19

103 comentarii:

  1. Din pacate..... inca un motiv pentru care urasc stardoll-ul! =))
    Toti copiii isi deschid si ei bloguri si vai ce tari sunt! V-ati milogit ca prostii cu totii pentru ce? Ca sa revina blogul asta stupid? Sau blogul intitulat "Cartile ne dau aripi"? LOOL! Ce denumiri!....Tipic unei fete de 12-13 ani! :)) Ambele bloguri sunt varza!!!! :(

    In Poll-ul din stanga numit "Ce rubrica ati mai dori pe blog" se voteaza de vreo luna, dar in zadar! Niciuna din cele prezente nu s-au postat pe blog! :(

    Sincer nu aveti de facut nimic mai bun de facut? Trebuie neaparat sa va milogiti ca cineva sa va ofere toate hainele gratis si sa va vorbeasca despre toate ofertele? Toate se afla si pe stardoll!.....Dar am uitat ca sunteti prea mici ca sa cautati! Sunteti la varsta in care mami va da lapte la biberon!:(

    In fine.....sper sa va bucurati in continuare de acest blog "superb" si ales "NUMARUL 1 IN ROMANIA"! INTR-ADEVAR, ISI MERITA NUMELE! =)) POATE INTR-O LUME PARALELE!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avand in vedere ca tu, nu esti de aceeasi parere cu noi, nu inteleg de ce te bagi. Nu vreau sa fiu nepoliticoasa, dar daca spui ca nu-ti place Stardoll-ul, atunci scuza-ma , dar nu inteleg de ce ai intrat pe acest blog... Daca esti o fata care vrea sa starneasca o cearta pe acest site, iti propun sa te dai batuta, ca nu va raspunde nimeni. De asta sunt sigura... Si in plus, sunt foarte curioasa ce cauta o persoana atat de "intelectuala" si de"matura" intra pe un asemenea site pentru fete de 12-13 ani! Si daca ai vreo problema cu site-ul, nu inteleg de ce comentezi daca tu nu joci Stardoll! Daca vrei sa superi pe cineva, nu cred ca o sa-ti iasa deoarece majoritatea suntem foarte bucuroase ca blogul se va deschide din nou si nu cred ca este nevoie de parerea ta. Multumim pentru vizita si daca mai ai si alte comentarii te rog sa le tii pentru tine deoarece noi venim pe acest site ca sa citim despre Stradoll, nu ca sa citim comentariile unor persoane care se dau destepte in spatele calculatorului...

      Lasand la o parte asta, multumim mult ca vrei sa redeschizi blogul! Ma bucur ca ti-ai schimbat decizia. Abea astept sa vad ce postari noi vei avea pe ambele bloguri (Cine critica-i gelos).

      Ștergere
    2. Wow! M-ai lasat masca cu replica ta de final "cine critica-i gelos"! Esti suuper tare, draga mea!
      Apropo, cred ca ti-a luat mult sa "compui" un astfel de discurs, teoretic banal! Dar asta e, mai mult nu poti nici tu! :(
      Draga mea, comentariile tale sunt irelevante pentru mine!
      E prea tardiv sa mai iei apararea acestui blog, deoarece oricum e varza! :)
      Eu sunt pur si simplu un vizitator al blogului care si-a dat cu parerea!
      Poti sa critici prestatia si comentariile mele oricat vrei, dar, din pacate, nimic nu va schimba starea acestui blog agasant! :(
      O zi buna, draga mea! Si data viitoare cand mai comentezi, alegeti mai cu grija cuvintele, deoarece incepi sa dai in......PROSTIE! :(

      Ștergere
    3. Deci, eu sunt fata care ti-a raspuns mai jos (in caz ca te vei uita), si sa stii ca-mi place cum raspunzi! Deci realizezi ca le-ai dat gata cu astfel de cuvinte, nu? Sunt curioasa daca stiu intelesul majoritatii cuvintelor pe care le-ai scris!

      Ștergere
    4. PROASTA ESTI TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    5. Gratie vocabularului tau de inculta, imi dau seama cu ce fel de specimen am comunicat! =)))

      Ștergere
  2. Stii ceva ? Blogul este foarte bun si asa va fi si in continuare ! Daca nu iti place nu te obliga nimeni sa il vizitezi asa ca... taci !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca vei reveni, dar mie nu prea imi mai place acest blog asa cum imi lace inainte sa-l inchizi. Acum imi place alt blog, dar si acesta este bun, doarca acolo gasesc mult mai multe chestii gratis. Din nefericire, nu estte in romana, dar asta nu insamna ca si acela nu este un blog foarte bun ( se numeste Htgf). Iti urez un viitor stralucit. Apropo, pe stardoll ma numesc ANUTAMAYA, asta pentru cine e interesat sa vada cum arat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa draga mea! Continua sa iti spui in continuare lucrul asta! "Blogul este foarte bun si asa va fi si in continuare !" Pacat ca tu vezi lucrurile drept si nu obserbi realitatea.

    Intr-adevar, blogul este bun, nu neg, dar sunt altele mult mai bune! In care sunt postate strict noutatile si ofertele de pe stardoll! Nu gasesti subiecte precum: "Atentie! Voi inchide blogul curand, deoarece nimeni nu ma aprecieaza destul! Nimeni nu ma mai iubestee!!! =))" si alte smiorcaieli care cer diferite comentarii de la prosti precum: "Te rugam mult! Nu sterge blogul! Te imploram!!" si blah, blah, blah!
    In primul rand, nu se face asa! Daca vrei sa il inchizi, bine! Nu stai sa te victimizezi, iar apoi prostii sa te implore sa nu il inchizi! Dupa cum ziceam...tipic unei fetite de 12-13 anisori!! Dar voi sunteti atat de orbite de jocul asta "STARDOLL", incat unde vedeti scris Stardoll, vi se pare ca este un lucru sfant! Mai ales ca s-a intitulat si singura "Blogul nr.1 in Romania!" Cine vede, zice ca romanii sunt atat de involuati, incat li se pare un blog atat de banal ca fiind cel mai bun din tara! lool!

    Si ca sa inchei, draga mea! Nu ai niciun drept sa mi te adresezi tu mie cu "Taci!" din mai multe motive, printre care si faptul ca dupa ce ca sunteti inculte, nu stiti nici sa alegeti un blog mai educativ de pe urma caruia sa aveti ceva de invatat! ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, eu inteleg ce vrei sa spui si iti dau dreptate! Sunt absolut de acord cu tine. Cred ca si stiu la ce alt site te referi deoarece si eu il frecventez si nu este nici o problema ca este in engleza ( din cate stiu eu, unii o invata chiar dintr-a I -a). Stii care este singura problema? Ca ai de-aface cu niste fetite care vor sa-si apere sursa de barfe. Nu te pune la mintea lor. Si eu ti-am citit comenatriile si sunt de aceeasi parere ca si tine dar nu ai ce sa le faci daca asta este gandirea lor! Nu ai ce sa le faci. Asta este! Asa ca nu te mai stresa... Tu ti-ai spus parerea, daca cineva vrea sa o ia in seama, o va lua, cine nu, o sa comenteze impotriva ta, si tot asa... Imi pare rau ca nu este pe aici, ca la Facebook, butonul "Like" deoarece din partea mea ai fi primit unul mare!

      Ștergere
    2. Iti multumesc frumos pentru apreciere!
      Ma bucur ca printre utilizatorii acestui blog exista si persoane care ma sustin, imi dau dreptate si cu care pot purta o conversatie normala, lipsita de cuvinte ofensatoare! :* Cu siguranta ca voi tine cont de sfatul tau, deoarece ignoranta este cea mai buna arma, zic eu! Insa imi pare rau ca generatiile de astazi vor fi viitorul de maine!
      Multumesc frumos! Iti doresc o zi buna! xD

      Ștergere
    3. Deci, in primul rand, nu stiu daca imi dai dreptate, dar nu pricep de ce va dati numele de pe Stardoll! Credeti ca daca o aparati intr-o cearta o sa va fie pe veci recunoscatoare? Fiti serioase! Nu vreau sa jignesc dar cred ca cea care se amuza in acest moment este bloggerita. Voi va zbateti pentru ea de ce? Adica, pana la urma ce-i mare chestie sa fi prieten cu bloggerita? Mare branza...Credeti ca va baga-n seama? Nu inteleg de e o divinizati atata! Daca nu v-ati dus pana acum, v-as sfatui, doar de curiozitate sa intrati pe Underneath Stardoll si sa vedeti acolo proba de blog adevarat!

      Ștergere
    4. Exact! Intr-un timp, era o fata care ii lua apararea mereu bloggeritei! Pacat ca nu am intrat mai devreme ca sa o lamuresc si pe ea!
      In caz ca nu stiti la cine ma refer, acea fata termina fiecare comentariu cu "Peace out!" sau ceva de genul!
      Iar la scurt timp, iubita voastra bloggerita a postat un subiect, in care se amuza pe seama ei, precum nu ar trebui sa se mai uite asa de mult la Disney Channel, deoarece cauzele si-au facut aparitia! Dau citat: "Cat m-am distrat sa citesc comentariile alea cu PACE! Va uitati prea mult pe Disney Channel, ce mai aveti 12 ani? Ziceti ca aveti 18!!" LOOL!


      Ca sa vedeti si voi ce "recunoscatoare" este bloggerita! =))

      Ștergere
  5. Auzi fetite de 12- 13 anisori ! Doamne ! Cand o sa ai tu varsta si experienta mea atunci mai vorbim ! Eu nu inteleg pentru cele care comentati aiurea nu va place puteti sa comentati pe alt blog ! S-a inteles ?Aici nu este nici locul nici momentul pentru a isca o cearta ! Voi habar nu aveti cat de greu este sa intretii un blog si comentati fara rost ! Pentru cele care fac asta ganditiva mai bine inainte sa postati ceva! Sau nu aveti cei 7 ani de acasa ( asta demonstrati prin comentariile voastre rautacioase ) ! O persoana matura se gandeste mai mult inainte sa posteze ceva ! Deci gata ! Stop ! Terminati odata cu cearta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, intai invata sa scrii si apoi dati cu parerea!("ganditiva" se scrie ganditi-va", iar duoa "deci" se pune intotdeauna virgula, asa ca shh!!):)
      Si in legatura cu varsta si experienta... poate nu sunt foarte mare la varsta, dar crede-ma ca sunt destul de matura si cu experienta, incat sa imi dau cu parerea oricand si oriunde doresc! :)

      Si daca e asa de greu sa intretii un blog, atunci nu te mai apuca sa il faci! Un bun blogger nu se vaita niciodata, din contra, posteaza de placere, deoarece nimeni nu l-am obligat sa il faca!
      In concluzie, acesta nu este un pretext pentru starea deplorabila a acestui blog! =))

      Ștergere
    2. dupa* nu incerca sa te legi de aceasta greseala, deoarece:
      1.m-am corectat
      2.este o greseala de tastare, dar tu nu aveai voie sa uiti cratima sau virgula! :)

      Ștergere
    3. Asa (tot eu sunt) ! Deci draguta, ti se pare greu sa intri pe "Underneath Stardoll" sau pe "HTGF" si sa dai copy paste de acolo? Mie nu mi se pare! Adica doar traduce ceea ce se afla acolo! Am dreptate? Si chiar sunt mult mai multe stiri si noutati si lucruri gratis si NICIOADATA nu am vazut-o pe bloggerita ca se plange! Deci mai incetati cu chestia asta ca este greu sa intretii un blog deoarece nu mi se pare o mare chestie! Sunt o suta de bloguri in romana traduse efectiv! A fi blogger nu inseamna sa dai copy paste, inseamna sa scrii tu! Parerile tale pe care lumea le apreciaza sau nu...dar parerile tale si munca ta! Asta e un fel de plagiat...

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Elena, nu prea le ai cu ghicitul! =))
      Cica "am impresia că aveţi numai de 5 si 6 in catalog" = Fals!
      Cel putin in cazul meu!
      Nu vreau sa ma laud si nici nu doream sa aduc in discutie acest subiect, dar pe moment ce aduci cuvinte ofensatoare la adresa mea, sunt nevoita sa iti spun ca eu am 10 pe linie, sunt olimpica la 2 materii (romana si engleza), am fost la faza nationala, am fost la competitii de sah si concursuri de vioara! :D

      Daca nu era un site public, ti-as fi scris numele meu! Il cautai pe google si vedeai prestatia mea, pentru a te convinge ca aici nu se gasesc numai persoane inculte care comenteaza fara rost! Trebuia sa iti dai seama de acest lucru prin comentariile mele logice si adevarate si mai ales prin faptul ca am atat de multa incredere in afirmatiile mele, incat le sustin pana la capat!
      O zi buna!

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. Draga mea Elena, sunt de acord cu prietena mea de sus, si spun ca si eu am numai 10 pe linie si sunt olimpica la fizica si matematica. Daca vrei sa jignesti, ti-as sugera sa tii pentru tine parerile deoarece ai putea sta de vorba cu o persoana superioara tie. Stiti care este problema voastra? Ca nu puteti accepta sa-si exprime cineva parerea in legatura cu acest blog si sa nu fie una buna! MA LASI !? Scuze dar nu toate ne-am nascut lingusitoare si....dar nu mai zic... Cred ca cei mai destepti isi vor da seama... Asa ca draga, daca ai vreo problema cu parerile noastre, ti-as sugera sa te stapanesti ca sa nu faci impresia unei mahalagioaice. Fata de sus care a inceput discutia eu o stiu, tot asa, dupa meritele ei, dar abea acum mi-am dat seama cine e. Felicitari pentru modul fin si delicat de exprimare cu aceste.... O zi buna!!

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draguta, daca vrei sa stii, eu am con Google dar nu-l folosesc aici ca sa nu am de-aface cu persoane ca tine.

      Ștergere
    2. Elena Neagu, imi pare rau sa te anunt ca tu esti cea care s-a bagat in discutie! Nu mai spune aberatii, precum noi te implicam in cearta noastra! Tu singura cu manuta ta ai scris: "Of... copii fără ocupaţie ... În loc să vă certaţi ca nişte copii de 3 ani mai bine va-ţi vedea de şcoală ."
      Mai mult decat atat, ai inceput sa ne si jignesti "Nu ştiu de ce dar am impresia că aveţi numai de 5 si 6 in catalog " si de acolo a inceput toata discutia contradictorie dintre noi doua si tine! :D

      O zi buna si sper sa te tii de cuvant si sa nu te mai bagi in seama asa cum ai afirmat ulterior "Si am zis clar ca eu nu vreau sa ma implic in cearta voastra de 2 bani ."
      La revedere, Elena! :)


      Si ca sa inchei, ii multumesc inca o data utilizatorului anonim pentru sustinere! Din nou, ma bucur ca pe aici exista si oameni seriosi si amabili! :)
      Admir nu numai faptul ca imi tii partea, dar si faptul ca vorbesti fin si calm cu aceste persoane care nu accepta realitatea! Respectele mele, draga mea! :)

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. wow.. ce coincidenta! Fix in comentariul acela in care ai scris ceva de genul "blogul acesta se intretine foarte greu" si i-ai luat apararea, exact acela este sters!

      De ce?

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. Pe zi ce trece, ma uimesti si mai mult cu vocabularul tau atat de prost imbogatit, draga mea Elena! :(
      Multumesc ca ma numesti "fiinta neatenta"! Ar trebui sa tii cont de proverbul acela "Uita-te mai intai in curtea ta, si apoi in ograda vecinului" De ce spun asta? Pentru ca tu esti acea fiinta neatenta, deoarece nu ai citit cu atentie ce am scris!
      Daca citesti din nou, vei vedea ca inaintea citatului tau am scris "ceva de genul ", ceea ce inseamna (in caz ca nu stii) ca nu sunt 100% sigura ca erau exact acelea spusele tale, ci am scris ceea ce am inteles eu!
      "Gandeste de doua ori inainte sa spui ceva!"

      Un mic sfat:
      Te rog, fa bine acestei lumi, si nu mai intra sa comentezi cu aberatii pe acest blog, deoarece nu faci decat il inrautatesti cu lucrurile banale si fara rost pe care le scrii cu manuta ta!...Imi pare sincer rau! :(...

      Ștergere
    8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  7. Oh,gata nu va mai certati!!
    De.abia astept sa se redeschida blogul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea Elena, deci mai intai, ne-ai jignit, apoi ne-ai explicat cat de greu este sa intretii un blog ( un blog intr-adevar este greu de intretinut, dar nu cred ca unul gen Copy Paste sau Translate, ci unul CA LUMEA! ), apoi ai spus ca nu ai zis asa ceva si ti-ai sters urmele, si in cele din urma ne spui ca nu vrei sa te implicam in cearta. Scuza-ma ca te intreb, dar cat timp te gandesti inainte sa spui ceva? Pana acum am fost cat se poate de finuta, dar te rog sa ma intelegi ca nu mai pot! Deci ma straduiesc sa nu jignesc, deoarece nu te cunosc, dar din toate conversatiile si comantariile tale mi-am facut o parere pe care nu o voi spune. Spuneai de verisoara ta...hmm.... imi amintesc de momentul acela cand spuneai ca oricine poate scrie discursuri de genul : "Am 10 pe linie" sau "Sunt olipimpica la X si Y", atunci draga mea, te bat cu propriile tale cuvinte si spun: oricine poate da vina pe altcineva, dar adevarul este ca noi nu vom stii niciodata. Deci, in concluzie, nici tu, draga mea, nu poti spune astfel de povesti fara sa ridici semne de intrebare.

    Un ultim sfat:
    1. Sa nu gandesti.
    2. Daca gandesti, sanu spui.
    3. Daca spui, SA NU SCRII.
    4. Daca scrii, sa nu semnezi.
    5. Daca semnezi, sa nu te miri!

    O zi buna tuturor su felicitari Anonimei de mai sus, care stie cine sunt din comentariile mai vechi. Dupa cum ti-am mai zis, imi place cum raspunzi. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Buna, draga mea Elena! Acesta este numele meu de Google! :D
      Ai avut dreptate, indubitabil imi puteai confunda comentariul cu alor celorlalte utilizatoare! :)
      Ca sa nu existe dubii, eu sunt cea care a deschis aceasta "discutie contradictorie si care ti-a vorbit de faptul ca aici nu se gasesc numai persoane inculte, deoarece, dupa cum spuneam, sunt olimpica la romana, engleza etc. (citeste comm-ul de mai sus) :D

      Revenind la subiect, am inteles ca vrei sa nu te implicam in cearta, dar pe moment ce aduci cuvinte ofensatoare la adresa noastra, normal ca ne aparam! Nu ti se pare logic?
      In caz ca intrebi care sunt acele cuvinte atat de jignitoare, iti aduc aminte ca ne-ai asemanat pe toate cu niste fetite fara creier si cu catalogul plin de 5 si 6, dar si altele! Insa, acele comentarii au fost sterse in mod "misterios"!

      O zi buna! :)

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. WOW..... Crezi ca mai aveam tupeul asta fantastic sa ii corectez pe ceilalti, daca eu eram la pamant cu exprimarea? LOL!

      Ma bucur ca s-au clarificat lucrurile, deoarece, sincer eu nu vroiam sa ma cert cu tine! De aceea mi-am facut si cont, ca sa nu imi confunzi comentariile cu ale celorlalte utilizatoare! :D



      Ștergere
  9. Mai terminati ! Numai de cearta sunteti bune ! Nu ma mir , doar traim in Romania ! ( unde totul e posibil )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita ca nu Romania e singura tara in care se afla altfel de lucruri!
      Toata lumea, in loc sa fie mandra ca face parte din poporul roman, ii gasesc tot felul de defecte care uneori nu merita sa i se atribuie! E o tara frumoasa, plina de resurse si locuri de vizitat extraordinare!

      Pacat ca generatia asta din care facem noi parte cu totii, se ia dupa tot ce se spune la televizor si nu inteleg ca singurul lucru rusinos ce il are Romania sunt pur si simplu rommii care merg in tari straine ca sa fure si sa ne faca pe noi de rusine!

      O seara buna va doresc! :)

      Ștergere
    2. BRAVO! Tot eu sunt ca sa stii. Deci foarte adevarat! De ce va puneti propria tara intr-o astfel de ipostaza? Cum puteti sa spuneti asa ceva cand este tea voastra si cand, mai ales, ar trebui sa fiti mandre ca sunteti romance! Daca va renegati tara, nu mai faceti doi bani!

      Ștergere
  10. De ce va certati atat? Desi ati pornit cearta la inceput despre blog, ati ajuns la finalul ei la alte subiecte si la jigniri. Daca nu va place, cat de greu este sa nu mai comentati acest blog? Lasa-ti blogul acesta doar pentru cei care il apreciaza!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mdea . Continuati sa va certati fara rost . Altceva nu mai stiti .

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu va convine prestatia acestui blog nu va obliga nimeni sa il vizitati . Asta nu intelegeti . Terminati odata cu certurile fara rost . Nimeni nu este perfect ( asa cum poate va doriti voi) . Inca ceva , daca chiar nu va place acest blog de ce continuati sa il mai vizitati ? :)) Nu toate lucrurile incep cu un succes ! Ati inteles ? Daca mai veniti sa comentati aiurea sa stiti ca nu se pune nimeni la mintea voastra . Atat am avut de spus .

    RăspundețiȘtergere
  13. Of acum nimeni nu se mai cearta ... dar voi tot cu gura pe ele

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa si trebuie ! Sa nu se mai certe nimeni ! Nu este nimeni obligat sa le asculte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu este nimeni obligat sa le citeasca discutia

      Ștergere
  15. ma dar nu ati postat nimic si suntem pe data de 11 martie cred si nimic.Ne-ati pacalit???

    RăspundețiȘtergere
  16. stii credeam ca esti o fata serioasa careia ii pasa si de altii , dar vad ca nu , ma astaptam sa scrii pe blog ca vei intarzia dar nici asa . Imi cer scuze daca te-am suparat dar asta e adevarul .

    RăspundețiȘtergere
  17. As dori sa inteleaga toata lumea ca noi NU NE CERTAM! Cearta consta in altceva, precum si in violenta verbala!
    Ceea ce am facut pana acum, a fost pur si simplu sa purtam o discutie contradictorie legata de acest blog! :)
    Cred ca era de ajuns un comentariu cu mesajul sa nu mai continuam dezbaterea, dar vad ca voi vreti sa o incepem din nou! =))

    Apropo, un mesaj pentru bloggerita: fanii asteapta postari noi! Nu cred ca vrei sa ii dezamagesti, mai ales la cat au rabdat ca sa iti ia apararea! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect! Imi pare rau, dar asta este o dovada a faptului ca acest blog nu merita osteneala!!!!

      Ștergere
  18. Este deja 10 martie, ora 19.25, si nu vad articolul sau articolele care ar fi trebuit sa apara pe data de 9 martie, intre orele 18-19. Unde este articolul? Nu cumva este o minciuna ca blogul revine, doar ca sa mai apara discutii?

    RăspundețiȘtergere
  19. stii ce ? esti o mincinoasa . de cand te-ai facut roialty ai inceput sa te dai mare . Stii bn ce zic m-ai ales ce mi-ai zis : eu:'Cand iti deschizi blogul ? ' tu : ' ar fi trebuit sa vizitezi blogul , asta inseamna ca nu esti fana a blogului . Stii asta inseamna ca esti o fitoasa si nici macar blogul tau nu este pe locul 1 sau 2 sau 3 din romania . Pt ca cei care au bloguri si se tin de cuvant trebuie sa la respecte si sa fie pe locul 1 pe tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii, ce ai scris tu mi se pare fara rost . E adevarat pana acum trebuia sa posteze articole pe blog deoarece suntem pe data de 12 martie ! Dar, ca orice persoana normala poate a avut probleme ...(orice se poate intampla ) . Sunt sigura ca atunci , cand isi va rezolva problemele , va posta pe blog ! Pana atunci trebuie sa asteptam !

      Ștergere
  20. Adevarat anonim.
    E logic ca trebuie sa asteptam.
    Poate.....i s-a defectat calculatorul.
    :P:P

    RăspundețiȘtergere
  21. Chiar daca i s-ar fi stricat calculartorul, ar fi putut intra pe telefon. Pe Stardoll este sysa mea si o data, cand am vorbit cu ea, mi-a spus ca atunci era conectata la Stardoll pe telefon. Concluzia? Nu are nicio legatura lipsa articolului cu o problema la calculator.

    RăspundețiȘtergere
  22. da unde sunt hainele te rugam intoarce-te
    plsss
    pentru stardoll fa asta si acu este 12 martie

    RăspundețiȘtergere
  23. asa cum am spus mai sus nu e o fata serioasa + putea sa scrie de pe tal . Asa ca nu mai comentati adevarul!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu nu m-am referit la o problema legata neaparat de calculator ! Poate are o problema personala ! Nu inteleg ce aveti cu ea ! Nu cread ca voi veti reusi vreodata sa fiti pe placul tuturor ! Concluzie : GATA CU CEARTA !

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca ar fi avut o problema personala si nu ar fi avut timp sa scrie mult, ar fi putut sa scrie pur si simplu un articol cu : Nu am timp acum sa scriu!. Daca ar fi facut asta, lumea ar fi inteles motivul pentru care nu au aparut articole. Si eu cred ca, daca as incerca, as reusi sa intretin un blog mai popular decat acesta. Cred ca singura s-a intitulat "Cel mai bun blog din Romania". Nu e nici macar de locul 4!

    RăspundețiȘtergere
  26. Multe din blogurile romanesti nu sunt active . De aceea s-a intitulat Cel mai bun blog din Romania .

    RăspundețiȘtergere
  27. Exista blog activ romanesc :) stati calmi daca scrieti lucruri gratis stardoll si dati pe al doilea blog o sa gasiti un blog super si serios :D

    RăspundețiȘtergere
  28. degeaba tot vorbim noi pentru ca adnimei nici nu ii pasa.Pentru ea suntem doar niste NIMICURI

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce va mai place sa comentati aiurea!
    Sincer acum, nu puteti trai daca nu se mai posteaza pe acest blog?
    Nu mai puteti dormi noaptea daca nu stiti care este problema datorita careia adminul blogului nu mai posteaza?
    Stardoll-ul depinde chiar asa de mult de acest blog?
    Nu cred! Inteleg ca de aici va luati hainele gratis, dar cred ca sunteti destul de mari sa cautati si alte site-uri mult mai complexe si populare!
    Asa ca incercati si voi sa aveti demnitate, fetelor! Nu va mai milogiti atata! Pentru ce? Ca sa posteze o porcarie de rochie sau bluza care oricum nu merge, deoarece gratie acele proxy-uri ti se umple calculatorul/laptop-ul de virusi!
    Get a life! :|

    RăspundețiȘtergere
  30. Dupa cum a zis si Ana Maria nu va obliga nimeni sa veniti aici ca sa va luati lucruri gratis cu atat mai mult ca sa iscati o cearta . Sunt multe alte bloguri dupa care puteti sa va luati hainele gratis sau nu stiti limba engleaza ? :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu vedeti ca admina Isi bate joc de voi? Daca vreti un blog serios care chiar merge si fara dramatisme urmartil pe asta:http://hotstilestardoll.blogspot.ro/ e un blog serios si posteaza des

    RăspundețiȘtergere
  32. Si presupun ca acesta este blogul tau de iti faci reclama aici ? Esti jalnica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e blogul meu :D as vrea eu sa am un asemenea blog ... dar nu ma pricep
      deloc ca am incercat mai demult

      Ștergere
    2. si ai grija te rog inainte sa folosesti un asemenea cuvant demodat . Ce tantalau isi face reclama la blog . Oricine isi face reclama propriului blog e ridicol si disperat

      Ștergere
    3. Mdeah . Spune ca nu e al ei . In fine . Nu mi se pare locul potrivit pentru reclama la alte bloguri .

      Ștergere
    4. Ca de obicei vorbiti aberatii si vreti doar sa provocati disensiuni! :(
      1.Nu se stie sigur daca este sau nu blogul ei!
      2.Daca ii apartine, atunci care este problema voastra daca isi face sau nu reclama! Daca are cu ce, are tot dreptul sa isi faca reclama!
      O admir foarte mult, deoarece ea incearca sa va deschida ochii! Cum adica? Pai pur si simplu, in loc sa asteptati o vesnicie si sa va milogiti pentru o amarata de postare, mai bine ati fi fete destepte si v-ati cauta alt blog mult mai complex si popular! :)
      Pe bune acum! Chiar asa de mult va place sa provocati diferite discutii si sa va jigniti incontinuu? Pentru ce? Va rog eu mult, acceptati odata ca acest blog este doar un caz esuat!

      Ștergere
  33. Ana Maria are dreptate. Nu vedeti ca degeaba va certati, ca ea nu va baga in seama? Cautati-va alt blog mai bun! De exemplu HTGF. Eate un blog in engelza, dar cine stie aceasta limba se poate descurca. Lasa-ti o balta cu acest blog, caci e deja trecut in istorie. Ati dorit sa-l inchida? Ei bine, vi s-a implinit dorinta, dar de data asta pe bune. Acum, ce problema mai aveti cu blogul daca ea a facut exact ce au cretu fanii?

    RăspundețiȘtergere
  34. Ai zis ca se deschide pe 9 martie 2013 si e deja 24 martie.Daca tu crezi ,in conditile astea ca te va mai urmarii cineva ,te inseli amarnic.Unii dintre noi nu o sa mai stau sa cerseasca la acest blog sa se reintoarca,o sa caute alte site-uri mai bune si care intra des ,ca de exemplu HTGF.

    RăspundețiȘtergere
  35. Fara suparare HTGF posteaza foarte tarziu ! Siteul care posteaza zilnic si care este cel mai bun e http://www.underneathstardoll.net/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma cui ii pasa pe ce blog intrati voi?
      Era liniste si pace aici, pana a comentat o domnisoara ca "deja e 24 martie". Parca mai discutaseram o data problema asta! Voi chiar aveti chef de disensiuni in continuare!
      Repet, acceptati odata ca acest blog este doar un caz esuat! Si nu mai cautati sa provocati discutii fara rost... In fiecare zi o sa veniti si sa postati: "e 25 martie, e 26 martie"
      Mai bine,gratie acestui obicei voi sti mereu ce zi este astazi! :))

      Ștergere
  36. Underneahtstardoll e un blog mult mai jos fata de HTGF. Nu poti cumpara mai nimic de acolo pentru ca, in loc sa iti arate pe ce proxy sa intri, iti da zeci de numere si nu sti ce sa faci cu ele. HTGF este un blog foarte bun de pe care iti poti lua foarte usor lucruri gratis, si acel anonym se inseala, HTGF nu posteaza tarziu, chiar azi m-am uitat pe HTGF si pe blogul propus de tine, si in timp ce pe HTGF aparusera chesti noi acum cateva ore, pe blogul tau nu era nimic nou de cateva zile. In concluzie, HTGF este cel mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu este adevarat ! Confunzi lucrurile una este proxi alta este manual proxi ! In plus este un articol in care iti arata si cum se foloseste ! Uitete pe HTGF si o sa vezi ca multe din articole sunt postate mult mai tarziu decat pe UnderteathStardoll. Plus, pe HTGF sunt multe articole lipsa care pe under(...) le gasesti . Asa ca shh ! Nu stii sa folosesti un manual proxi e problema ta :) Dar nu evalua un site dupa nestiinta ta . Parerea mea . Mai bine taceai .

    RăspundețiȘtergere
  38. Mai bine taceai tu. Htgf este un blog de mii de ori mai bun decat Underneahstardoll. Nu ai deloc dreptate. Tot cea ce ai spus despre Htgf este purul adevar despre Underneahtstardoll. Htgf este cel mai tare, si lucrurile sunt postate cu mult inaintea blogului tau.

    RăspundețiȘtergere
  39. Doamne ! Te faci de ras ! Multi alti membrii de pe Stardoll folosesc Underneahstardoll ! Pe langa lucruri gratis sunt si multe alte rubrici folositoare . Pe care ( HTGF NU LE ARE ) ! Cat despre site daca tu crezi ca HTGF este mai bun , esti varza ...Am mai multa experienta in acest domeniu . Asa ca taci . Te faci de ras . Eu urmaresc blogurile in paralel si de fiecare data cand ma uitam pe under(...) si aparea un lucru gratis ma duceam si pe HTGF si nu era ! Pe HTGF apareau cu o intarziere de 2 , 3 zile !

    RăspundețiȘtergere
  40. Anonim are dreptate HTGF este mai prost decat Underneahtstardoll . Pe HTGF se posteaza foarte greu , in schimb pe celalalt se posteaza zilnic .

    RăspundețiȘtergere
  41. Aveti asa de mare dreptate incat dreptatea voastra ajunge in inaltime pana la genunchii broastei. Underneahtstardoll e o prostie de blog, e bun de gunoi. HTGF e cel mai bun, nu ca prostia voastra de blog. Voi va faceti de ras promovand un blog pe care multi il numesc "COS DE GUNOI". Apropo, cine v-a cerut voua parerea? Inainte sa imi spui ca ai mai mult experienta decat mine ( cea ce sunt sigura ca e o minciuna) zi-mi cum te cheama pe stardoll ca sa te caut sa vad ce experienta ai tu ( adica deloc). Si daca nu imi puteti demonstra ca aveti mai multa experienta ( ce gluma) atunci taceti din gura ai care spune numai prostii.

    RăspundețiȘtergere
  42. Voi sunteti chiar proaste ( atat pot sa zic) ! Underneahstardoll e de 1000 de ori mai bun ca oricare ! Gata cearta ca realizez ca aveti sub 10 ani .

    RăspundețiȘtergere
  43. Normal ca sunt proasta si ca au sub 10 ani . Auzi HTGF mai bun ! Doamne Underneahstardoll este cel mai bun ! HTGF este doar pentru lucuri gratis . Underneahstardoll iti arata ce magazine vor intra pe Stardoll , make-up -uri , despre academie + lucruri gratis ! Deci sa spui ca HTGF e mai bun e jalnic. Inseamna ca nu te-ai uitat in viata ta pe UnderneathStardoll

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vroiam sa scriu proaste :) Scuzati , e doar o greseala gramaticala

      Ștergere
    2. E greseala de scriere, nu de gramatica! Doar nu ai facut dezacorduri in timpuri, ci ai scris gresit "proaste". Nu are legatura cu gramatica! :| In fine...

      Ștergere
  44. Copii fara de lucru duceti-va la scoala ca se vede ca nu ati trecut pe acolo... Fiecare are dreptul de a umbla pe ce blog vrea eu de exemplu umblu pe unul foarte bun in romana dar nu dau nume deoarece ziceti ca fac reclama . mai incetati odata ca deveniti ridicole copii de 5 ani ce sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  45. Parca tu, anonimule, care zici ca avem 5 ani , ai avea mai mult de 3! Pur si simplu nu ne intereseaza parerea ta. Nu te-a intrebat nimeni nimic. Si cum vad ca va da-ti mari si tari ca aveti experienta (e clar ca 0 experienta) spune-ti-mi care sunt numele voastre de utilizatori ca sa vad eu ce experienta aveti. Eu ma numesc ANUTAMAYA ca sa ma cautati si sa vedeti ce experienta am ( adica cu mult mai mare decat a voastra)

    RăspundețiȘtergere
  46. Nu cred ca e nimeni atat de batut in cap ca sa dea numele de pe Stardoll ca sa veniti voi cu comentarii aiurea .

    RăspundețiȘtergere
  47. Anutamaya Te stiu de multisor timp de pe stardoll si te stiu ca o enervanta de 9 ani ... Sti numai sa insulti lumea chiar daca se revera sau nu la tine . Esti un copil ALINTAT . Este copilul ala al secolului XXI care sta numai in perne , parintii il alinta toata ziua si ii cumpara orice vreau. Esti o fata care da cineva te insulta acum cu siguranta te duci la "Mami " si "Tati" plangand ca cineva te-a insultat. Mai esti si laudaroasa . Da ai level 50 asa si ce ne pasa? In primul rand cresti levelul foarte repede deoarece esti superstar. Si eu am crescut 10 nivele in 2 saptamani de superstar. Asa ca tu piticanie mica si alintata taci ca esti mult mai proasta ca toti care eu comentat aici . Nu imi zic numele de pe stardoll ca nu sunt asa tampita ca tine

    RăspundețiȘtergere
  48. Da si eu te cunosc ANUTAMAYA si ca si anonim pot spune ca mai bine taci , deoarece te faci rau de ras . Am cont Stardoll cu nivel mai mare ca tine , dar nu vin sa ma dau mare cum o faci tu . In al doilea rand nu dau eu numele contului oricui ca sa vina sa comenteze la adresa mea . Daca erai o fata desteapta nu dadeai numele contului pe asa un blog . Stii proverbul ,,Daca taceai filozof ramaneai ,,

    RăspundețiȘtergere
  49. Parca voi ati fi desteptele lumii! Apropo, daca cineva ma insulta dau direct "Raport" si apoi ma bucur vazand cum are de suferit acea persoana. Bravo mie ca am lv mare si ca sunt ss. Si voi credeti ca sunteti mai desteptae decat mine? Va inselati. Eu nu va cred ca ati avea lv mai mare ca mn pana nu vad. Pentru ca nu va da-ti numele, e clar ca va e frica sa va faceti de ras cu nivelurile voastra mici. Si credeti ca voi nu sunteti niste miticanii carora le este frica sa arate cine sunt? Si te si cred ca ma cunosti. Poate tu ai 9 ani. Si mai mult tu insulti decat mine. Sunteti niste......

    RăspundețiȘtergere
  50. A , da ? Esti sigura ? Ma cheama Andrada_Roxy pe Stardoll . Fii atenta daca pui pe cineva sa comenteze urat la adresa mea atata iti trebuie . In primul rand nu s-a dat nimeni destept pe aici din cate vad eu . Doar tu . Discutia se termina aici . M-am saturat sa ma cert cu tine !

    RăspundețiȘtergere
  51. A si apropo , nu sunt eu cea care tea insultat . Ma refer la comentariile de mai sus .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai saturat sa te certi cu mine? Atunci ciocu' mic, domnisoara!

      aa si vezi ca ai uitat cratima de la "tea"!

      Sper ca realizezi faptul ca observatiile tale sunt bune de aruncat pe apa sambetei!
      Fugi cu cercul, scuteste-ma de aiurelile tale!

      Ștergere
    2. Doamne , esti tot timpul pusa pe cearta . Si ce daca am uitat cratima ? Probleme ? Am zis ca nu vreau sa ma mai cert cu tine ! Motivul : tot ce spui este fara rost !

      Ștergere
  52. Hey , Andrada ! Ai un cooont superb :D Viziteaza-ma si pe mine pe Stardoll :) Ma cheama Andreea.Larisa1

    RăspundețiȘtergere
  53. 100 de comentarii, iar voi inca va certati!...
    Mare-i gradina ta, Doamne! :(

    RăspundețiȘtergere
  54. Eu cred ca blogul asta e popular , si o merita !!! Nu are rost sa fiti asa invidiosi !!! Creativa si voi bloguri !!! E cel mai TARE blog !!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna imi puteti va rog frum urmarii si mie blogul Stardoll Girl plss
    VA ROG

    RăspundețiȘtergere
  56. Va rog enorm un contstardoll de lvl mai mare mi-am dorit mereu va rogg

    RăspundețiȘtergere