vineri, 12 aprilie 2013

Imi pare tare rău....

Hey, din nou! După ce am citit comentariile de la postarea unde spuneam ca am un nou blog am zambit, dar doar puțin.
In primul rând, erau niște fete foarte certarete care se certau pe o prostie de greșeală gramaticala, nu vreau sa dezvolt subiectul pentru ca mi se pare o prostie.
In afara de aceste fete erau multe fete care imi spuneau sa nu închid blogul. Apreciez foarte mult gestul lor si le multumesc tocmai de aceea nu am închis blogul. Imi pare rău dacă v-am dezamăgit dar, dacă ve-ti citi postarea de mai devreme ve-ti intelege.
Ne vedem pe blogul celălalt,
Ana Clement

15 comentarii:

  1. Eu as putea sa ma ocup in continuare de blogul tau daca iti doresti . In ori ce caz pe mn ma cunosti de pe stardoll si daca te intereseaza propunerea mea doar scriemi pe stardoll .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti se pare o prostie ca unele fete se certau din cauza unor greseli de gramatica? LOL!
    Sa inteleg ca te impaci usor cu ideea cum tara noastra e plina de analfabeti...:))
    Ti se pare ok ca analfabetii de azi sa fie somerii de maine,nu?
    Ti se pare ok ca un minor sa nu stie cand sa puna o amarata de virgula sau mai grav o cratima! Incredibil!.... Si mai spuneti ca de ce Romania este inferioara Uniunii Europene!..

    Aaa si vezi ca se scrie "veti citi", deoarece reliefeaza forma de viitor a verbului "a citi".
    Mai invata,crede-ma, e un demers benefic atat pentru tine, cat si pentru auzul celor din jur! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. http://oamenidesprecarti.blogspot.ro/

      Crede-ma este un blog super! :)

      Ștergere
  4. Super, Ana ! Ador celalalt blog al tau . :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa te anunt ca nu este blogul meu, ci al Anei Clement! :D
      De asemenea, ea este si ownner-ul acestui blog "mystardollidol".
      Te pup!

      Ștergere
  5. Ma Bucur foarte mult ca te-ai intr cu blogul te inteleg dc nu ai avut timp pote din cauza scoli sau altor chesti, pa pa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Inchide blogul odata. Esti doar un copil prea plin de "faima" Te dau mare si tare ca cica intr-o postare de a ta ziceai parca "ce doar nu sunteti mici sa aveti 12 -13 ani" Si tu cati ani ai :hopa 13 -_- Nu esti Cea mai tare de pe pamant ca sa sti. Toata ziua te laudai ba ca esti colo ba colo .Sti ceva Mai Bine scoate semnul cu cel mai bu blog romanesc in cel mai prost. Ti-ai batut joc de toti de aici . exista un blog adevarat pe net (nu dau nume pentru a nu face recclama) un blog serios . Si proprietara e mai mica ca tine cu un an . Si nu e asa razgaiata . Aia e mult mai constienta ca tine si cu siguranta mai activa . Nu isi bate joc Ca tine . Ma dezgusti. p.s. scuzati greselile de orice natura dar am scris in nervi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi poti spune cum se numeste acel blog? Ca sa il citesc si eu.

      Ștergere
  7. Uite Ana Clement.Nu-ti mai bate joc de oameni spunandu-le ca vei inchide blogul dupaia iar il vei deschide si iar il vei inchide.Esti doar o fata care nu stie cum e sa fii bataia de joc a cuiva.Eu te intreb:Daca cineva si-ar batea joc de tn tu nu te-ai supara?Pai ,atunci,scuza-ma ,dar ce le faci tu la oameni e o prostie,mai bine inchide blogul,ar fii mai bine pentru tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  8. acesta este un blog minunat si nu trebuie sa il inchizi doar pentru ca cuiva nu-i merg hainela (mie mi-au mers oate 0 si in plus nu exista un blog in romana mai bun ca acesta .Eu personal apreciez munca grea pe care o depui si consider ca trebuie sa o continui , parerea mea !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un blog minunat? Scuze, dar cat de minunat poate sa fie avand in vedere cate chestii s-au intamplat si cate haine gratis au aparut si ca draga noastra ownera care se pare ca inca mai are admiratori, nu a postat decat ca este dezamagita ca nu o pupam undeva mereu si ca ne spunem parerea???!!!
      Vrei sa stii ceva? Eu sunt cea care acum ceva luni a scris comentariul acela privind faptul ca nu a mai postat! Da, eu am fost! Adevarul este ca eram noua pe Stardoll si nu stiam ce site-uri sa caut. De aici imi luam mereu haine gratis. De aceea m-am plans. Apoi am vazut ce haos am provocat si am hotarat sa tac din gura. In prima faza chiar mi-a parut rau, dar am realizat ca daca nu poate suporta criticile (pentru ca nu poti sa fii perfect, si nu poti sa nu primesti si critici) atunci nu poti intretine un blog. Cate comentarii poate chiar si mai rautacioase ca ale mele am vazut pe alte bloguri! Acolo ownera nu ameninta pe nimeni si nu se dadea importanta. Primea criticile si continua mai departe. Nu se lasa influentata.
      Revin si spun ca imi pare rau ca din cauza mea s-a inchis blogul, dar nu credeam ca parerea mea v-a conta atat de mult. Credeam ca ori nu voi fi bagata in seama, ori voi primi reprosuri, asa cum s-a si intamplat. De atunci am privit blogul ca pe un subiect de distractie. Certuri pe nimicuri... zau? Va dati seama cum a inceput aceasta valvataie si cum s-a terminat (oare s-a terminat???). Ideea este ca daca imi spun parerea, vreau sa nu se inteleaga ca nu apreciez munca owner-ului, ci am o problema cu blogul. Pentru ce mai este atunci sectiunea "Comentarii" ?
      Si inca ceva, vorbesc de pe un cont anonom pentru ca nu am cont google. Nu ca vreau sa ascund ceva sau ca nu vreau sa se afle cine sunt. Daca cineva e curios, am sa-i raspund. Dar nu am sa scriu aici de toate.
      O zi buna.

      Ștergere
    2. AR TREBUI SA-TI CERI SCUZE DE LA ADMINA !!! a fost un blog dupa parerea mea chiar bun si cred ca trebuie sa revina NU E DOAR VINA TA !!! E ATUTUROR CARE AU COMENTAT DECI NU-TI ASUMA toata VINA , BINE?

      Ștergere
  9. sa isi cere scuze?de ce ar face asta? foarte bine ca ea a inceput totul pentru ca in sfarsit ati vazut toti fata adevarata a adnimei si nu este deloc una pritenoasa. si nu e vina noastra pt ca noi doar ne-am spus parerea pt ca avem acest drep. asa e a fost un blog bun dar s-a dus din cauza fitelor adnimei si cred ca toata lumea ar trebui sa inteleaga asta o data pentru totdeauna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine si cu cea care a inceput. A fost un blog destul de bun, dar cred ca admina nu are experienta si nu poate intretine un asemenea blog. Apreciez munca admineni, nu zic ca nu, dar daca vrea ca acest blog sa mai aiba fani nu ar mai trebui sa se planga ca il inchide BLA BLA. Si faptul ca ea injura la comentariile care nu-i convin ii arata cei '7 ani de acasa'. Dar daca i-ar avea, ar intelege ca pentru asa ceva este sectiunea COMENTARII, pentru sugestii si etc. Nici cei care o injura nu fac bine deoarece poate nu poate, dar admina nu ar trebui sa le dea satisfactie. :)

      Ștergere